maanantai 18. helmikuuta 2013

Better? - Oh yes!

Vihdoin parempi olo, edes vähän ja välillä. Tosin parempi olo tuli heti silloin kun saan taas olla eksän lähellä... Sillä on vaa joku yliluonnollinen vaikutus muhun. Tuntuu et olis masentunu ku miehest ei kuulu eikä oo lähellä, mutta heti ku tulee tekstari siltä tai se on läsnä fyysisesti, ni oon onnellinen. Joo takaraivossa piinaa se tieto, että syksyllä kaikki häviää. Joonas menee joko inttiin tai toiseen kaupunkii opiskelemaan, parempi ois tietty mun kannalta intti! Siin tapaukses säälittävänä yritän saaha sen pitämään asuntonsa täällä ja tulee tänne vapailla :D What a bitch!

No aikomuksissa olis tehä joku semmonen gallup -kyselyjuttu musta. Etin varmaa netistä kysymyksii keksin ite ja toivon, että kaikki ketkä eksyy tätä mun blogia lukemaan ni kysyis kans jotain mitä haluis tietää musta. Ihan että jotenki pääsisitte perille musta ja mun menoista. Eli kysymyksiä tulemaa :)

Tänää hellin itteeni illalla vähän, kävin ostamassa mustikoita, mansikoita ja vadelmia ja tein hienon keon niistä jälkiruokamaljaan ja sokeria tietty päälle. Noh siinä sitten keon tehtyäni muistin sellasen pikku jutun... MUL EI OO MIKROO ::D Tungin sitte marjat lasimaljassa uunii! Joo en tiiä olik siin joku ydinräjähdys vaara, mut hyvää tuli! Mutta siinä taas totesin että sekä ruokapöytä, että mikro ois iha jees juttuja :D




7 kommenttia:

Emilia kirjoitti...

oletpas kaunis:)!

Kata kirjoitti...

Haha marjat uuniin, no mut hyvä et tuli hyviä. :D Oot muuten hirmu nätti! :)

http://jaljubljutebjat.blogspot.fi/

Pinja kirjoitti...

kiva blogi sulla (:oot kaunis

kahvilusikka kirjoitti...

Kyllä se mikro on ihan hyödyllinen kapistus.

http://nukkanurkka.blogspot.fi/

Sini ♥ kirjoitti...

hahhaa marjat uunissa :D

http://yesitismyblog.blogspot.fi/

Miia kirjoitti...

Marjat näyttää hyviltä mut toi tapa valmistaa ne , hehee xd

http://weonlysaidgoodbye.blogspot.fi

Em kirjoitti...

nam, näyttää herkulliselta :3